Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Naše firma se zaměřuje na oblast regulace, ohřevu a ochrany teplé užitkové vody. Námi nabízené produkty se používají v bojlerech, kotlích s elektrickým vytápěním, nádržích tepelných čerpadel a podobně.

 

Řešíme potřebu výrobců s naplněním požadavku evropské směrnice 2009/125/EC o výrobcích spojených se spotřebou energie, kdy jsme schopni zajistit skokové zvýšení účinnosti a tím zvýšení třídy účinnosti.

 

 

Naším klíčovým zákazníkem je společnost DZ Dražice - strojírny, která užívá naše výrobky ve svých ohřívačích vody OKHE SMART, které jsou již třetí generací inteligentních ohřívačů vody http://www.dzd.cz/smart/.

 

 

Při naší dosavadní spolupráci se zákazníky jsme si potvrdili, že je klíčové dosáhnout tohoto cíle při co nejmenším zatížení vnitřní organizace zákazníka. Proto poskytujeme našim zákazníkům kompletní servis od vývoje termostatu přes zabudování vzorku do ohřívače vody, měření účinnosti v naší laboratoři a další následné kroky až k přechodu ke standardním dodávkám finálního produktu.

 

 

Při tom všem klademe důraz na otevřené a přátelské vztahy s našimi obchodními partnery, kdy hledáme co nejlepší řešení pro naše partnery, neboť jsme přesvědčeni, že jenom to je ta správná cesta ke zdaru našich zákazníků a tím i naší společnosti.